Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul jebel" (5.13 secunde)
Poate ca soldatul american ar fi fost de doua ori mai atent si accidentul ar fi putut fi evitat. Poate ca Justitia romana ar fi avut ocazia sa demonstreze ca poate fi si corecta, cateodata, si nu s-ar fi aratat slugarnica la randul ei.
Evident ca se naste intrebarea potrivit careia domnul Ponta nu a dorit decat sa arunce cu noroi in cel care a indraznit sa acceada in scaunul detinut, pana la povestea nefericita cu accidentul de vanatoare, de Ilie Sarbu, un personaj de altfel stimabil din foarte multe puncte de vedere.
Si apropo tot de televizor, dar si de presa centrala, atatea aberatii ca in cazul Hayssam sau accidentul premierului Tariceanu, n-am mai pomenit!
Mare scandal, mare, cand cu accidentul lui Teo Peter, cand americanul a fost facut basma curata de oamenii ambasadei, putandu-se sustrage de la suflatul in fiola, de la ancheta, de la tot.
Pe linga vestile care ne-au luat ieri prin surprindere, unele care faceau referire la accidentul teribil de la iesirea din Birlad, celalalt legat de incidentul rutier in care a fost implicat secretarul de stat Victor Paul Dobre, spre dupa-amiaza a mai aparut o stire, adusa de deputatul conservator Bogdan Ciuca.
Politia l-a arestat pe soferul suspectat ca a provocat accidentul cu fuga de la locul faptei. Cauza incidentului nu este inca cunoscuta, dar numeroase servicii de urgenta si pompieri din capitala germana au fost chemati la fata locului.
Iar cel mai hazliu a fost Taracila, care l-a invitat pe Tariceanu sa vorbeasca de jos, ca nu cumva sa-si afecteze organul cu care face politica, deja vatamat in accidentul de motocicleta.
Imagini cu accidentul tragic de langa Bucuresti, in care au murit 5 oameni, au fost surprinse de o camera de supraveghere.
I s-a intocmit dosar penal, el este probabil deja la el acasa sau este in drum spre casa, iar diplomatii americani vor face toate demersurile necesare pentru ca accidentul sa fie musamalizat, sa fie uitat, iar vinovatul sa ramana imaculat.
Ministrul Orban, pentru ca a declarat la politie accidentul cu 5 ore mai tarziu decat limita admisa de lege, si-a pierdut permisul auto si si-a platit amenda de rigoare.
Patru oameni, printre care doi copii de 9 si 11 ani, au murit dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit puternic de o autoutilitara. Accidentul s-a produs in Neamt, la o intersectie in apropierea localitatii Sabaoani.
Accidentul s-a petrecut in jurul orei 5 dimineata, dupa o noapte de chefuit. Impactul a fost extrem de violent, iar toti tinerii care erau in masina au fost grav raniti.
De altfel, ea a fost cea care trecea intamplator prin zona cand s-a intamplat accidentul. A impietrit cand si-a dat seama la volan era chiar logodnicul ei.
Accidentul a avut loc marti seara, in localitatea Stiubieni, din apropiere de Saveni, dupa ce Valentin M., agent in cadrul Politiei Saveni, a pierdut controlul volanului intr-o curba la stanga.
Autoturismul Volkswagen a mai distrus doua podete de pe marginea partii carosabile si gardul unei gospodarii din apropierea locului in care s-a petrecut accidentul de circulatie.
Medicii au stabilit ca au suferit leziuni usoare, fapt pentru care politistii au incadrat accidentul ca fiind tamponare. Potrivit reprezentantilor IPJ Dolj, Marian Tantagoi a fost amendat cu 360 de lei si i-a fost retinut permisul de conducere pentru 60 de zile.
Viteza e de vina Politistii sunt de parere ca accidentul s-a produs din cauza vitezei cu care circula barbatul din Capitala.
Facem cercetari pentru identificarea conducatorului auto s stabilirii cauzelor in care a avut loc accidentul", a declarat subinspector Genoveva Cismaru, de la Politia Rutiera Calarasi.
Potrivit anchetei politistilor, accidentul s-a produs duminica noapte pe drumul dintre Paltinis si Radauti Prut, din cauza vitezei. Verificarile la fata locului au aratat ca masina a derapat intr-o curba deosebit de periculoasa, a intrat pe contrasens si s-a rasturnat.
Accidentul s-a soldat cu avarierea celor doua vehicule si decesul conducatorului biciletei C. Vasile, care a fost transportat la sediul Institutului National de Medicina Legala.
google-analytics.com